Om os
NaturaMed Pharma er en af Nordens største leverandører af kosttilskud via abonnementsbaserede løsninger. Hovedkontoret ligger i Norge, hvor virksomheden blev etableret og har haft samme ejere siden 1992. Vores vision er at være ledende og trendsættende inden for vores branche, med speciel fokus på salg af kosttilskud. Vi ønsker at skabe helsegevinster, velvære og behag hos privatpersoner, gennem at tilbyde et veludvalgt sortiment af helseprodukter - fortrinsvis via abonnement.

Hvad vi tror på
Vi tror på at forebygge fremfor at reparere skade. Vi tror at bevidst brug af alternative naturprodukter og kosttilskud, samt en sund livsstil, kan give øget livskvalitet og færre hverdagsplager. Meget af maden vi spiser i dag indeholder bearbejdede råvarer og næringsværdien kan i mange tilfælle være stærkt forringet. De fleste af os er ikke gode nok til at spise frugt, grønt og fisk til daglig og vi går derfor glip af essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Man kan derfor have god nytte af at tilføre disse som kosttilskud, således at immunforsvaret bliver opbygget og står bedre rustet til at tåle påvirkninger fra blant andet forurening. At tage vare på dit eget heldbred er dit eget ansvar, men vi vil lytte til alle vores kunder, bidrage med vores indsigt og løsninger som kan give god helsegevinst.

Vores koncept
Vores kunder kan prøve én måneds forbrug af kosttilskud gratis, mod at dække porto og ekspeditionsgebyr. Tilfredse kunder vil via vores gunstige og populære abonnementsordning få tilsendt regelmæssige forsendelser. Varen kommer hjem til kundens postkasse inden forrige boks er tom. Abonnementspakkerne har høj kvalitet og konkurrancedygtige priser. Det koster ingenting at være medlem og kunderne bestemmer selv om de ønsker at modtage en ekstra forsendelse, udsætte næste pakke eller stoppe deres abonnementet. Vores kundecenter har dygtige konsulenter som sætter kunden i fokus.

Til at stole på
Når du vælger produkter fra NaturaMed Pharma, kan du være sikker på at hvert eneste produkt er lavet af de bedste, reneste og mest naturlige råstoffer. Al produktion foregår efter GMP standard, som er en international kvalitetsstandard. Du kan derfor stole på at alle produkter er af høj kvalitet.